مشاوره حقوقی رایگان - سانحه حین خدمت

سلام خسته نباشید من سرباز ارتش هستم و وقتی که برا نظافت سلاح سازمانی که توپ هست رفتیم توپ روی پای من افتاد و یک انگشت پام قطع شد الان دوماه از سانحه میگذره و خبری نیست فقط از بازرسی میگن یک میلیون پاداش برات اومده و برای دریافت دیه و غرامت باید صبر کنی جواب از مرکز تهران بیاد من الان چجوری میتونم پیگیری کنم آیا جانباز محسوب میشم؟ از کجا اقدام کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

به صورت مکتوب درخواست خود را در دبیرخانه یا منابع انسانی یگان مربوط ثبت کنید و شماره نامه بگیرید. قطع کامل انگشت پنج درصد مبلغ بیمه شده است ...