مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از مدرسه

سلام. تو رو خدا سوال من رو زود جواب بدهید و من کنکوری هستم
لطفا حرفای من رو خوب بخونید و بعد جواب من رو بدهید. من امسال سال دوازدهم رشته انسانی هستم.
امسال به خاطر کرونا گاهی وقت ها کلاس بود و گاهی هم نبود ولی من همیشه تا کلاس حضوری بود سر کلاس حاضر میشدم و همه امتحانات نوبت اول رو هم دادم. یک ماه قبل از این که امتحانات نهایی شروع بشود مدیر مدرسه گفته بوده میخواهم از دانش آموزان امتحان آمادگی برای امتحانات نهایی بگیرم و گرفتند ولی من در هیچ کدوم از امتحان ها شرکت نکردم و در خونه درسم رو خوندم. بعد از دانش آموز های دیگر شنیدم که مدیر گفته همه دانش آموزان به مدرسه بیان تا کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی رو به آن ها بدهد. من هم به مدرسه رفتم. ( یک هفته قبل از نهایی ) مدیر مدرسه به من گفت که شما چون در امتحانات آمادگی برای نهایی شرکت نکردی من شما رو به امتحانات نهایی معرفی نکردم و پرونده شما رو به بزرگسالان دادم و به من کارت ورود به جلسه نداد و من هم از اون روز خیلی دل شکسته و افسرده شدم و چون مدیر کارت ورود به جلسه رو به من نداد و من هم در امتحانات شرکت نکردم .
الان میخواهم از شما بپرسم که آیا واقعا مدیر مدرسه حق این رو دارد که چون دانش آموز در امتحاناتی که هیچ ربطی به آموزش و پرورش ندارد و از خود ساخته دانش آموزی رو که یک هفته تا امتحانات او مانده رو به امتحانات نهایی معرفی نکند و پرونده اش رو به بزرگسالان بدهد و نمیدونم اصلا پرونده ام رو به بزرگسالان داده یا نه فقط میخواسته من رو با حرف هایش غول بزند. تاریخ تولد من هم 82/7/1 هست.
آیا من میتونم اقدامی بکنم یا از ایشون شکایت کنم؟
و این جا رو هم بگویم که فقط با من این کار رو نکرده بلکه با 7 نفر دیگر هم همین کار رو با هم کلاسی هایم کرده است.
لطفا جواب من رو شما بدهید. چون همه آشنا های مدیر مدرسمون هستند و من از هر کسی بپرسم به طرفداری او جواب میدهد. لطفا می کنید هر چه زود تر پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

اخراج دانش آموز از مدرسه اخراج از مدرسه