مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده بدون رضایت شاکی

با سلام. بنده دو سال پیش مزاحم تلفنی داشتم که با پیامک و تماس الفاظ رکیک به کار میبردند. از ایشون شکایت کردم اما ایشون در هیچ یک از جلسات دادگاه شرکت نکردند. امروز برای ایشون حکم جلب فرستادند. مطلع شدیم که ایشون به دادگاه رفتند و با پرداخت 2 میلیون تومان پرونده مختومه اعلام خواهدشد بدون این که از بنده رضایتی بگیرند. آیا این امکان دارد که قاضی بدون رضایت شاکی پرونده را مختومه اعلام کند؟ پس این وسط حق من چی میشود؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مزاحمت تلفنی جز جرایم قابل گذشت میباشد و چون گذشت نکردید متهم مجرم و به پرداخت مجازات نقدی در حق دولت محکوم گردیده.حکم اجرا و نیازی به رضایت شما نیست.