مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه و ورود غیر قانونی

بعد از بحث من و خانمم ایشون منزل رو ترک کردن و قهر کرده و بعد از چند روز که من سر کار بودم پدر همسرم به همراه عده ای از خانواده همسرم با شکستن درب وارد منزلم شدن و به بهانه بردن جهیزیه کلیه لوازم منزل و اسناد و مدارک شخصی وجه نقد و فیلم و عکس عروسی رو بردن و حتی من بابت جهیزیه مبلغ 25 میلیون وجه نقد در ابتدای زندگی تحت عنوان شیر بها به خانواده همسرم تقدیم کرده بودم

پاسخ ها :

یک وکیل

با پلیس 110 تماس بگیرید و شکایت سرقت نمایید. پلیس گزارشی مبنی بر شکستن درب ورودی منزل و سرقت به شما خواهد داد بهتر است چندنفر از همسایگان هنگام حضور پلیس آنجا باشند تا شهادت دهند که چه کسانی مسبب این امر بوده اند و سپس در دادسرا علیه همسر و پدر همسرتان و بقیه اقوام به جرم سرقت و تخریب شکایت بفرمایید. البته قبل از این اقدام به عواقب این کار و زندگی مشترک خود فکر کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
مورد شما نیاز به بررسی و مشاوره بیشتری دارد
ساعت 6 الی 8 بعد از ظهر با این شماره تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید