مشاوره حقوقی رایگان - ارث از دیه

سلام و عرض ادب من شوهرم 2 ساله که زندانه و در این 2 سال پدرشوهرم تصادف کردن و فوت کردن و بچه ها اقدام به دیه گرفتن کردن و شوهرم وکالت داد به برادر بزرگش که دنبال کارهای قانونی میرفته و الان که پول از طرف دولت پرداخت شده برادرش پول رو خرج کرده میگه فعلا ندارم بهتون بدم حالا ما میخوایم شکایت کنیم میشه بگید باید کجا بریم و چکار کنیم .

پاسخ ها :

مريم  دليلي پور

مريم دليلي پور :

استان :

پیشه یک وکیل مراجعه کنید و از طریق مراجع قضایی اقدام.کنید

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

سلام
باید متن وکالتنامه رو دید اگر فقط وکالت کاری باشه و حق برداشت دیه رو نداشته باشه میتونه علیه برادرش دادخواست مطالبه طلب بده، البته کیفری هم میشه شکایت کرد به عنوان خیانت در امانت که باید ثابت بشه، طبق وکالت می بایست سهم شوهرتو به خودش میداد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ( موکل ) باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی به طرفیت وکیل مطرح نمایید و ..