مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت دیه

سلام .
برای فردی که در اثر تصاوف با خودرو فوت شده و قرار شده بیمه دیه رو پرداخت کنه .. وراث این شخص برای دیه چند خواهر و برادر هستند . سوال یک . آیا تمام این چند خواهر و برادر هر کدوم جدا باید تقاضای شکایت کنند از شخص راننده ؟ 2 مراحل انحصار وراثت برای شخص فوت شده به چه صورت هست ... البته شکایت اولیه صورت گرفته توسط یکی از خواهرها .. حال برای انحصار وراثت باید چکار کنیم ... همان خواهر که شکایت اولیه را انجام داده میگه شما همگی باید جدا جدا به ( دفتر قضایی الکترونیک ) مراجعه کنید صحت داره این موضوع ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای دیه همه باید تقاضا کنند یا هرکس به اندازه سهم خود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یکی از ورثه هم می تواند گواهی انحصار وراثت اخذ کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر یکی از ورثه گواهی انحصار وراثت از شورا اخذ نماید تمام ورثه میتوانند به گواهی انحصار وراثت استناد نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
گواهی که یکی از ورثه اخذ کرده کفایت می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وراث اگر سامانه ثنا ثبت نام نکرده اند باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کند اما همان خواهر که شکایت کرده می تواند به نمایندگی از بقیه وراث درخواست صدور گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای انحصار وراثت مبلغ بالای 50 میلیون است نیاز به انحصار وراثت نامحدود دارد پس اگر یک انحصار وراثت اخذ شود سایرین نیز می توانند از آن استفاده کنند اما برای دیه هر شخصی که تقاضا نماید دیه و سهم خود را دریافت میکند اما شما میتوانید یک وکیل انتخاب کنید تا به نمایندگی از شما کارهای انحصار وراثت شکایت تجدیدنظر اجرا و دریافت مبالغ را انجام دهد در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای انحصار وراثت اقدام یکی از ورثه کافی است برای درخواست دیه هر شخص باید اقدام کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت اخذ انحصار وراثت اقدام احد وراث کفایت می کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود احدی از وراث می‌توانند نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایند