مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه گشت ارشاد

سلام من و دوس پسرمو تو ماشین که خاموش بود گرفتن بخاطر شال من و اینکه باهم بودیم بردن امنیت اینم بگم که دوس پسرم پایین ماشین بود مارو گرفتن بعد گفتن صب بیاین دادسرا رفتیم پیش قاضی تعهد دادیم تموم شد. میخاستم بدون من ازمون استخدام دولتی شرکت منم این قضیه برام سوپیشینه هست؟ این هم بگم که اول بارم بود

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير براي شما و مرد همراه شما سوپيشينه مؤثر كيفري ثبت نشده است
تكرار نفرماييد