مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک موروثی

سلام
پدر بنده دارای دو همسر می باشد که دو سال پیش فوت کردند. بنده دارای 3 برادر دیگر هستم و مادرم همسر اول می باشد . از همسر دوم پدر یک پسر و 3 دختر دارد که پسر (36 ساله) و یک دختر (31 ساله) مجرد هستند . دختر مجرد دارای حقوق ثابت از بازنشستگی پدر و نیز سهم سنوات وی شده است . پدرم دارای یک منزل مسکونی می باشد که همسر دوم در آن سکونت دارد ولی از زمان فوت پدرم آنرا به بهانه داشتن دختر مجرد خانه و اثاثیه را تصرف کرده است و حتی اجاره زیر زمین آن هم تماما از مستاجرش گرفته است درحالیکه این همسر دوم یک آپارتمان مجزا دارد که آنرا اجاره داده است . بارها به وی اخطار داده ایم منزل را تخلیه کند تا زمان مراحل تقسیم ترکه توسط دادگاه مشخص شود چون ما به علت عدم توافق ناچار به شکایت شده ایم . لذا اگر بنده دادخواست خلع ید مشاع را موازی دادخواست تقسیم ترکه بدهم آنها محکوم به ترک منزل و نیز پرداخت اجرت المثل و خسارات وارده می شوند؟ آیا وجود دختر مجرد تاثیری دارد؟ ( در ضمن آنها در مرحله تحریر ترکه مانع ورود کارشناس قوه قضاییه به منزل مذکور شده اند)

پاسخ ها :

ابراهیم قربی

ابراهیم قربی :

سلام اگر همسر دوم صیغه باشند ارث تعلق نمی گیرد

مريم  قنبري

مريم قنبري :

سلام دادخواست تقسیم ترکه ارائه نموده و همزمان درخواست اجرت المثل ایام تصرف را درخواست کنید