مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

کلیه سهم الارث پدربزرگ من بین پدر و دوتا عمو و چهار عمه تقسیم شده پدر من و عموی بزرگم فوت شدند و الان عمه های من شکایت کردند مبنی بر خلع ید از زمین های کشاورزی ولی عموی من از سه تاشون قولنامه فروش دارد مبنی بر این که بعد از تقسیم نامه کلیه سهم الارث رو فروختند بهش آیا این قولنامه فروش معتبر هستش؟ خودش اذعان کرده زمین های چهار تا خواهرش رو تصرف کرده آیا دادگاه میتونه حکم به خلع ید زمین های من بده یا فقط زمین های متصرف شده از طرف عموی من؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد به درستی تنظیم شده باشد معتبر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصل بر صحت است
بله محتمل است
کاربر گرامی در چنین موضوعاتی نیاز است که اوراق برسی و گفت و گوی متقابل انجام شود سپس میتوان اظهارنظر نمود درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اگر درست دفاع کنید فقط عمو میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مبایعه‌نامه معتبر است به شرطی که به صورت صحیح و دقیق تنطیم شده باشد
ابتدا باید با توجه به مفاد تقسیم نامه میزان و محل سهم الارث هر کدام از ورثه مشخص گردد
و باید ملک کارشناسی گردد
شما باید درخواست کارشناس رسمی دادگستری را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قولنامه به شرط تنظیم صحیح، دارای اعتبار و ارزش قانونی می‌باشد و اساساً عمه‌ها با توجه به انتقال سهم الارث خود نمی‌توانند در این دعوی نتیجه‌ای حاصل نمایند.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زمین‌ها جز ماترک باشد باید بین تمام وراث تقسیم شود

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
قولنامه شما درست است و در مورد تصرف زمین ها توسط عموی شما چون خودشون اعتراف کردند باید رفع تصرف بشه

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اگر قولنامه ها به درستی نوشته شده باشد معتبر و قابل استناد است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال مبهم است اصولاً از کل ملک مشاع خلع ید می شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام، این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد، در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید دادخواست الزام به تنظیم سند داده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مستندات دارد تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این قولنامه اگر به صورت قانونی تنظیم شده باشد معتبر است

در صورت نداشتن مدارک دال بر مالکیت امکان خلع آن وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پدر شما مالک سهم الارث خود است و دیگران نیز همینطور، و هیچ کسی از آنان اجازه فروش مالی بجز مال خود را ندارد والا مشمول جرم فروش مال غیر است