مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انحلال تشکیلات اداری

با سلام و احترام
همانطور که اطلاع دارید وزارت صنعت ، معدن و تجارت از ترکیب دو وزارت خانه صنایع و معادن و بازرگانی تشکیل شده است . بنده در سالیان گذشته جذب اداره کل صنایع و معادن ..... برای تصدی یکی از پست های سازمانی آن شدم اما با ادغام دو وزارت خانه ، ساختار سازمانی جدید آن ابلاغ نشده و سازمان صنعت ، معدن و تجارت جنوب ... ... هنوز چارت سازمانی مصوب ندارد. از طرفی مدیران سازمان پست سازمانی بنده را تغییر داده و از طرف دیگر حقوق غیر مستمر (اضافه کار و رفاهی) بنده را کمتر از هم رده های بنده پرداخت می کنند. و اعتراض بنده به وزارت خانه هم هیچ نتیجه ای نداشته است.
از سوی دیگر ، بنده درخواست انتقال به سازمان های دیگر را هم داده ام ولی چون بودجه سازمان کم می شود مدیران با انتقال بنده نیز مخالفت می کنند . آیا می توانم از دیوان عدالت اداری درخواست انحلال این تشکیلات اداری را نمایم ؟ یا آیا راهی برای انتقالی گرفتن از این سازمان وجود دارد ؟
(لازم به ذکر است بنده کارمند رسمی این تشکیلات می باشم و تخلف دیگر مسئولان این تشکیلات این است که نزدیک به دو برابر کارکنان رسمی و پیمانی کارمند قراردادی جذب نموده اند )

پاسخ ها :

انحلال تشکیلات اداری دیوان عدالت اداری