مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سرقت خودرو

با عرض سلام. بنده یک ماشین رو در سایت درج آگهی، آگهی کردم که خریدار کلاهبردار سابقه دار بود و من نمیدونستم. طوری صحنه سازی کرد که پول دارم و فلان. خلاصه من به او وکالت فروش و وکالت تعویض پلاک یک ماهه دادم و بعد از دفترخانه به بانک رفتیم تا پول رو برای من ساتنا کند اما جلوی بانک ماشین رو ربود و متواری شد. اسناد و مدارک در داشبورد اتومبیل بود و من شکایت کردم و حکم توقیف اتومبیل رو گرفتم و به آگاهی بردم و به اصلاح آگاهی پلاک رو سبز کردند. ( در حکم توقیف ننوشته بود که توقیف به همراه راننده است.)
میخواستم بدونم وقتی زمان یک ماهه تعویض پلاک تموم بشود، من میتونم شکایت سرقت کنم و ماشین رو برگردونم یا حداقل از بیمه بدنه خسارت رو بگیرم؟

پاسخ ها :

علی احمدی بیداخویدی

جناب آقای علی احمدی بیداخویدی :

اگر وکالت بلاعزل باشدطرح شکایت سرقت امکانپذیر میباشد