مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت خسارت تاخیر تادیه چک

سلام. در یک پرونده مالی (چک) بعد از قبول اعسار جهت تعدیل اقدام کردم و در جلسه تعدیل با وساطت نماینده شورا قرار به پرداخت بدون پیش پرداخت شد. بعد از ابلاغ توسط سامانه متوجه شدم که باید تاخیر مبلغ بدهی رو هم بپردازم و اعسار از بنده برداشته شده است و الان آخرین قسط از اصل بدهی مانده است. آیا میتوانم دوباره اعسار بدهم؟ چون توان پرداخت سود تاخیر و تادیه رو ندارم؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

پاسخ ها :

شکرالله فلاح ولوجائی

شکرالله فلاح ولوجائی :

سلام میتونی اعسار بدی حق مشاوره 300000ریال به کارت 6037997326066439 وکیل پایه یک فلاح