مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه چک

با سلام.
در تاریخ مقرر قسط به مبلغ 3100000 تومان به دلیل اعسار و مشکلات مالی که حکم قطعی قضایی و مستندات موجود است پرداخت نشده و پس از 2 سال تاخیر، اصل چک پرداخت شده است ولی 2700000 تومان خسارت تاخیر (جریمه) از سوی شرکت خودروسازی مطالبه شده است تا سند ارائه شود.
آیا با عنایت به معسر بودن و مشکلات حاد مالی برابر مستندات قضایی باز هم باید این جریمه پرداخت شود تا سند آزاد شود؟ راهنمایی فرمایید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

اعسار از پرداخت خسارت تاخیر تادیه چک سند خودرو در رهن سند خودرو خسارت تاخیر تادیه خودرو چک