مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ارتفاقی

سلام علیکم خدمت وکلای عزیز
اداره اب و فاضلاب بدون اجازه پدرم هم ستون برق و هم کانال کشی اب و گذاشتن حوضچه بتونی داخل زمین ما گذاشتن الان ما میتوانیم به ان اداره شکایت کنیم ؟
و برای قلع و قمع کردن لوله و ستون برق اعتراض داشته باشیم؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید ابتدا با اخذ تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف نسبت به جمع آوری دلایل و مدارک اقدام و سپس نسبت به طرح شکایت علیه اداره برق یا دستگاه ذیربط اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما شما باید شکایت تصرف عدوانی حقوقی را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید.