مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت با سابقه جبهه داوطلبانه پدر

با سلام.
من نیروی قرارداد معین هستم. پدر من در زمان 8 سال دفاع مقدس جزء پرسنل پایور سپاه اسلام آباد غرب بودند و بیش از سه سال سابقه خدمت دارند. آیا طبق بند 3 آیین نامه اجرایی فوق العاده ایثارگری در مناطق جنگ زده که در اون گفته شده سه چهارم خدمت کارکنان پایور سپاه خدمت داوطلبانه محسوب میشود
طبق این قانون آیا تبدیل وضعیت من امکان پذیر هست؟

پاسخ ها :

شکرالله فلاح ولوجائی

شکرالله فلاح ولوجائی :

لطفا حق مشاوره رو به این شماره حساب واریز کن کامل توضیح خواهم داد 6037997326066439 فلاح وکیل پایه یک دادگستری