مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه

سلام. من نیروی خرید خدمات آموزش پرورش هستم. پدر من دو تا نامه دارند. یک نامه نوشته چهار ماه و پنج روز حضور در جبهه و نامه دوم هم نوشته 18 ماه و چهار روز به عنوان بسیجی ویژه مشغول خدمت بوده است. آیا 6 ماه حضور داوطلبانه شامل من هم برای تبدیل وضعیت میشود یا فقط اون 4 ماه محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

محاسبه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه تبدیل وضعیت با سابقه جبهه داوطلبانه پدر تبدیل وضعیت