مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام. من سال 95 بدلیل سرقت مقرون به آزار به 3سال حبس محکوم شدم که سال 96 رفتم زندان تا 97 (یکسال زندان بودم) زمانیکه در زندان بودم درخواست عفو دادم که حبس ام از 3سال به 2سال عفو خورد، سر یکسال هم با آزادی مشروط از زندان آزاد شدم، الان می‌خوام یه جایی استخدام بشم، سوپیشینه ام میاد که زندان بودم؟؟ با توجه به شرایط استخدام که عدم سوپیشینه کیفری موثر هست، آیا میشود استخدام شم ؟خیلی نگرانم حالا که کار پیدا شده و خیلی هم بهش نیاز دارم، موقعیت بخاطر سوپیشینه از دستم بره، تو رو خدا زود جواب منو بدین، از بس فکر میکنم و ذهن ام درگیر این موضوع، نزدیک بود چندبار ماشین زیرم کنه

پاسخ ها :

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام
مجازات شما درجه شش هست بله امکان استخدام هست و
مراتب محکومیت در پیشینه کیفری شما درج می‌شود لکن در گواهی‌های صادره از مراجع ذیربط منعکس نمی‌گردد مگر به درخواست مراجع قضائی برای تعیین یا بازنگری در مجازات.
نگران نباشید جهت استخدام اقدام فرمایید.