مشاوره حقوقی رایگان - فسخ خودرو به دلیل گران فروشی

درود،36 روز پیش خودرویی پژو پارس از نمایشگاه خریداری کردم، شصت درصد مبلغ را پرداخت کرده و مابقی رو چک دادم. ابتدا خودرو را به مرکز تشخیص رنگ بردم و متوجه شدم رنگ شدگی بیشتر از میزان عنوان شده می باشد. دوم اینکه قیمت خودرو از عرف بازار بیست میلیون بالاتر به من فروخته شد، سوم اینکه بعداز چهارده روز موتور خودرو یاتاقان زد و بنده هم به دلیل نارضایتی چک الباقی معامله رو پاس نکردم. آیا با این دلایل میتوان معامله را فسخ کنم ؟یا تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تقاصای فسخ بدلیل خیار عیب یا غبن فاحش فوری ایت و به محض اطلاع از گران فروشی و عیب مورد معامله باید اقدام کرد