مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خودرو

سلام وقت بخیر..یک ماشین خریدیم از نمایشگاه دار بعد از انجام قولنامه و رد بدل چک متوجه شدیم قیمت خیلی بالاتر حساب شده و متضرر شدیم...تو قولناهمه هم دستی بوده و نمایشگاه دارم تحویل نداده برگ قولنامه رو ولی بند فسخ نداره...راهکار حقوقی جهت فسخ قولنامه و مسدودی چک چیه؟؟ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
ابتدا اظهار نامه ارسال کنید و اعلام فسخ مبنی بر خیار غبن و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده مبنی بر ‌اعلام فسخ قرارداد ارسال نمایید

و بعد دادخواست تایید فسخ قرارداد بیع به علت خیار غبن فاحش و تدلیس اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ ساقط نشده باشد می توانید با استناد به خیار غبن معامله را فسخ کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر فسخ ندارد صرف بالا بودن قیمت دلیلی برای فسخ نیست و بهیچ عنوان چک را مسدود نکنید چون مجازات دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه شما در تنظیم قرارداد سهل انگاری کردید و بلیستی قرارداد را بنحو احسن تنظیم میکردید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

از طریق خیار غبن اگر ساقط نشده باشه میتونید اقدام کنید.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.اولاًبنگاه دارموظف به تحویل یک برگ مبایعه نامه به شما می باشد.ثانیاًمیتوانیداظهارنامه وسپس دادخواست فسخ به علت خیارغبن مطرح کنید