مشاوره حقوقی رایگان - سلام. دفاعیه

برای بنده ابلاغ اجراییه آمده.. چندروز مهلت دارم برای دفاعیه؟

پاسخ ها :

ابلاغ اجراییه اجراییه

سوالات مرتبط

ابلاغ اجراییه
سلام. ابلاغ اجراییه دادگاه مبنی بر رفع تصرف در ثنا ابلاغ میشود یا توسط مامور و ضابط دادگستری؟ اگر ابلاغ توسط مامور از روی سونیت انجام نگیرد و موجب پایمال شدن حقی شود چگونه باید شکایت کرد؟...
اجراییه
سلام من یک حکم قطعی گرفتم و از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست اجراییه دادم حالا نیاز هست که برگه ای که خدمات قضایی به من داده رو ببرم شعبه یا خودشون سیستمی ارسال میکنن و مورد دیگه اینکه 10 روز از زما...
رای قطعی
با سلام .. اگر در پرونده حقوقی رای قطعی صادر شده باشد .. آیا شاکی میتواندمحکوم راقبل ازصدوراجراییه جلب یا بازداشت کند؟ آیا اگر اجراییه صادر شود به محکوم هم ابلاغ میشود؟...
مراحل ابلاغ اجراییه
با سلام گزارش اصلاحی درخصوص تخلیه داشتم درخواست صدور اجراییه نمودم سوال : وقتی شعبه دادگاه اجراییه تخلیه صادر و قاضی امضا کرد بصورت خودکار به خوانده ; حکم اجرا که مبنی بر ده روز فرصت میباشد را ابلاغ ...
حکم جلب بدون ابلاغ حکم اجرائیه از واحد اجرای احکام
بنام خدا. در پرونده ای خوانده (زوج) محکوم به پرداخت حدود 10 میلیون وجه بابت نفقه معوقه می شود. واحد اجرای احکام بدون اینکه ابلاغیه اجرای حکم را به خوانده (زوج) ابلاغ الکترونیکی یا تسلیم کند، مبادرت به...