مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

از من شکایت شده در مورد کلاهبرداری بعد که دادگاه حکم رو صادر کرد شاکی پرونده از من رضایت داد الان باید جریمه دادگاه رو بپردازم ؟

پاسخ ها :

رشیدیان یزد مرتضی

جناب آقای رشیدیان یزد مرتضی :

با سلام چنانچه اخذ رضایت بعد از صدور رای قطعی انجام شده، می بایست با مراجعه به اجرای احکام و ارائه رضایتنامه محضری درخواست تخفیف مجازات رو بدهید، و در این صورت به احتمال زیاد مجازات شما کاهش پیدا میکنه،اما در صورت باید میزان جریمه تعییینی پس از تخفیف رو پرداخت کنید