مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعلیقی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عوامل وبسایت دادراه.
قاضی به علت اخلال در نظم عمومی یک ماه پیش به بنده یک سال حبس تعلیقی (تعلیق تعقیب) داده است.
بنده دو هفته ی پیش با یک سری افراد در مکان عمومی درگیر شدم به نحوی که شروع کننده ی درگیری بنده بودم و این مهم توسط دوربین کنترل ترافیک ضبط شده است و توسط آن ها چاقو خوردم و تاندون های دست من دچار مشکل شده است. بنده از آن ها شکایت کردم و شهود و تحقیقات محل و همین طور فیلم ضبط شده توسط دوربین کنترل ترافیک را ارائه کردم.
فقط خواستم بدونم اگر پرونده ی ما به دست بازپرس و قاضی برسد به دلیل این که یک سال تعلیق بنده یک ماه از آن گذشته و هنوز تموم نشده است، برای بنده ایجاد مشکل نمیشود؟ امکان این هست که قاضی به بنده که شاکی پرونده هستم و فقط با دست خالی درگیر شدم، حبس تعلیقی ام رو به تعزیری تبدیل کند و بنده به زندان بروم؟
به نظر شما شکایت خودم رو ادامه بدهم یا منصرف بشوم؟
ممنونم.

پاسخ ها :

حبس تعلیقی