مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعلیقی

سلام خسته نباشید
اگر کسی ده سال حبس تعلیقی داشته باشد و با دختر بیرون باشد و پلیس دستگیرش کند حبسش اجرا میشود؟...

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بستگی به درجه محکومیت دارد .
موفق باشید.

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بستگی بعنوان اتهامی داره

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اگر رابطه نامشروع باشد بله_بسنگی به نوع اتهام دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر شما مرتکب جرم شوید و حکم مجازات صادر گردد

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

سلام صرف بودن با دختر جرم نیست مگر حین رابطه نامشروع دستگیر بشن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر رابطه نامشروع ثابت شود امکانش وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که عنوان مجرمانه وجود داشته باشد و محکوم شود بله

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

حبس تعلیقی، به حبسی گفته می شود که قاضی، در شرایطی مجازات حبسی که برای متهم در نظر گرفته شده است را معلق می کند به این صورت که اگر مجرم، در زمان معینی جرمی مرتکب نشود، محکومیت، در مورد او اجرا نخواهد شد.

و تا زمان اثبات جرم و عدم صدور رای مبنی بر مجازات جدید همچنان حبس اولی تعلیق باقی خواهد ماند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تعلیق بالاتر از 5 سال وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف بیرون بودن خیر مگر مرتکب جرمی شوند و رای محکومیت در این خصوص صادر گردد