مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو خریداری شده

سلام، خسته نباشید. من یک خودرو قولنامه کردیم و به نام زدم. دو الی سه روز بعد که بردم تعویض روغنی و شستشو دادم متوجه شدم موتور پراید هست که دارد دود میکند ولی الان زیر بار نمیرود. باید چی کار کنم؟ ممنون میشم اگر کمکم کنید.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
وقت بخیر
ابتدائا برگه کارشناسی را در خصوص عیب مذکور دریافت نموده و پس از آن بدلیل خیار تدلیس اقدام به ارسال اظهارنامه نامه مبنی بر فسخ معامله نمایید.
چنانچه طرف مقابل قبول ننمود دادخواست تایید فسخ معامله بلحاظ بروز خیار تدلیس به انضمام کلیه خسارات قانونی را به دادگاه مربوطه تقدیم دارید