مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید؛در حدود سه ماه پیش سمند مدل86 خریدم که خریدار گفت سرسیلندر نو میباشد و موتور سالم؛الان ماشین واشر زد و باز کردم سرسیلندر کف اخر بود سرسیلندر خریدم و بستم دیدم نشت میده موتور باز کردیم دیدیم کف بلوک سیلندر کامل ترک دارد؛الان بنده میتوانم از فروشنده شکایت کنم؟کجا وچگونه باید شکایت مطرح کنم؟با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام بستگی به مفاد قرارداد دارد قرارداد باید بررسی بشود که ابا امکان شکایت دارید یا نه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت معیوب با سالم با ارجاع به کارشناس یا دادخواست فسخ معامله یکیشو باید انتخاب کنی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد و شرایط قرارداد تعیین کننده است به نظر میرسد که خیار تدلیس به منصه ظهور رسیده است که از این باب میتوانید نسبت به انحلال معامله اقدام کنید.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

اکثر ماشین ها واشر میزنند ...ولی اگر ماشین به شرط سالم بودن قطعات خریداری نمودی و در قولنامه ذکر شده میتوانی تقاضای فسخ معامله یا مطالبه خسارت کنید با توجه به شرایط و متن قولنامه

محمد عزیزی

جناب آقای محمد عزیزی :

سلام.
مهلت استفاده از فسخ سپری شده ولی باید اثبات کنید که به تازگی متوجه شده اید... اظهارنامه ای به فروشنده ارسال و دادخواست فسخ هم مطرح کنید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . هم اختیار فسخ معامله رو دارید هم گرفتن خسارت بستگی به متن قرار داد شما دارد

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

جهت فسخ معامله در دادگاه حقوقی محل وقوع معامله، دادخواست دهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس قرارداد و با تامین دلیل حسب مورد امکان فسخ یا مطالبه خسارت بابت عیب پنهان هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ابتدا می‌بایست تامین دلیل انجام بدهید سپس می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید تامین دلیل نمایید تا عیب خودرو مشخص شود. سپس به استناد نتیجه تامین دلیل و با در نظر گرفتن مفاد قرارداد می توانید نسبت به فسخ قرارداد یا مطالبه ارش و خسارت اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس در این خصوص نظر دهد اگر نظر مساعدی دریافت کردید می‌توانی دادخواست مطالبه خسارت دهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به متن مبایعه نامه دارد.