مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز کرونا

سلام، وقتتون بخیر.
من کارشناس بیهوشی و از شرکت کنندگان آزمون 24 بهمن 99 وزارت بهداشت هستم که وزارت اعلام کرد هر کس که به طور مستقیم درگیر بیمار کرونایی هست به ازای هر ماه 2 نمره به او تعلق بگیرد، در یاسوج بیمارستان سانتر بیمارستان ... بوده و حتی اتاق عمل بیمارستان ... یاسوج در دوران کرونا غیر فعال بوده و فقط بیمار سزارینی اورژانسی میپذیرفته است. با این حال دانشگاه یاسوج ابتدا به صورت ضریب بندی نمره داد و مثلا برای این اتاق عمل نمره 0.75 درنظر گرفت و حتی لیست ذخیره های دوم رو هم اعلام کرد ولی روز بعداز اعلام لیست را از سایت برداشته و اعلام کرد که ما به همه 20 نمره کامل را میدهیم چه یک مریض داشته یا 100 مریض و چه سانتر بوده چه غیر سانتر و لیست ذخیره ای نداریم و همان گروه اول قبول هستند.
حالا میخواستم سریع تر تا قبل از این که قبولی هارو اعلام کنند، من و دوستانم رو راهنمایی کنید که چی کار کنیم و به کجاها شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

امتیاز کرونا آزمون استخدامی وزارت بهداشت کرونا