مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین کشاورزی

با سلام. مادر من حدود ده سال پیش یک زمین کشاورزی با مبایعه نامه و مهر شورا خرید. همچنین امضا طرفین و شهود. بعد از چند سال خواستم وارد زمین بشوم جهت دیوار کشی که صاحب زمین اجازه نداد و من هم بعد از 6 سال رفت وآمد به دادگاه حکم اثبات مالکیت گرفتم ولی باز ایجاد مزاحمت میکردند تا این بار برای ایجاد مزاحمت شکایت کردم و همچنین فروشنده مدعی بود زمین را به شخص دیگری فروختم و من همراه با شکایت ایجاد مزاحمت فروش مال غیر را هم ذکر کردم ولی با این که من شاکی بودم دادگاه یک شعبه دیگر کلا حکم به نفع طرف مقابل داد. اصلا بدون هیچ تحقیقی. الان باید چی کار کنم که زمین من برگردد؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مورد مشاوره شما می‌بایست با رویت مدارک باشد به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید و بصورت حضوری مشاوره شوید