مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص خرید ملک و فسخ معامله

میخواستم بگم ما یه خونه خریدیم که تو قولنامه قرار شده اضافه ساخت را با هزینه پایان کار رو ما بدیم ولی موقع نوشتن قولنامه گفتن اضافه ساخت حدود 35 متر است ولی حالا که قولنامه نوشته شده و تقریبا نصف پول هم پرداخت شده رفتیم شهرداری شهرداری بعد از بازدید 73 متر اضافه ساخت زده ایا با توجه به اینکه چون در زمان نوشتن قولنامه گفتن حدود 35 متر اضافه ساخت داره ما میتونیم ما به التفاوت اون رو از فروشنده بخوایم یا نه؟؟ تو قولنامه حرفی از متراژ اضافه ساخت زده نشده ولی شاهد داریم که حضوری گفتن 36 متر بیشتر اضافه ساخت نداره و اینکه یه موضوعه دیگه اضافه ساخت ملک منوط به رضایت همسایه هاست و فروشنده در زمان فروش گفتن که همسایه ها مشکلی ندارن. آیا اگه همسایه ها رضایت ندادن میشه معامله رو فسخ کرد؟ اگر بخوایم فسخ کنیم نحوه باز پرداخت نصف پولی که دادیم چی میشه و آیا باید ضرر معامله رو به فروشنده داد یا خیر؟؟ باتوجه به اینکه من خواهان خونه هستم ولی چون یه 35 متر اضافه سخت بیشتر میشه میخواستم ببینم راهی هست که این اضافه ساخت بالای 35 متر رو بندازیم به عهده فروشنده یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

موضوع شما پیچیده است و با پاسخ و پرسش رایگان اینترنتی کاری از پیش نخواهید برد. با مدارک خود به صورت حضوری به یک وکیل مراجعه کنید و مشورت بگیرید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهاد می شودهمراه بامدارک حضورابایک وکیل مشورت نمایید