مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

خواهش میکنم راهنمایی کنید
تو یه تصادف یه بنده خداییی که پدر مادر خودش همراهش بودن پدر مادرش فوت شدن و مقصر هم شناخته شده . حکمش چیه باید زندان بکشه یا نه چون مقصر هست برادرش و اعضای خانوادش برای اینکه دیه پدر مادرشون بهشون تعلق بگیره میخوان شکایت کنن . ایا حتما حبس رو میکشه؟ یا میتونن شکایت کنن بعدش رضایت بدن هم حبسو نکشه هم دیعه تعلق بگیره لطفا مختصر توضیح دهید بحث پیچیده ای است

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مجازات بی احتیاطی منجر به فوت الزاما حبس نیست بلکه معمولا جزای نقدی تعیین میگردد