مشاوره حقوقی رایگان - مقدار زندانی فرد مقصر

سلام. تهران تصادف کردم طرف مقابل فوت شده تا الان مقصر هم بوده فرزندان طرف اعتراض نوشتن و کارشناس سه نفره رفتن سرصحنه رو بازبینی کردن قراره جواب بدن. یک در صد اگه من مقصر بشم باید برم زندان یا نه؟ اگر باید برم مقدار چقدر هست؟
با پول میشه خرید یا نه؟؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شما مقصر شناخته بشوید شما باید خسارات وارده خودرو و دیه سرنشین وهمچنین ازجنبه عمومی با توجه به عدم وجود سابقه کیفری به حبس های کوتاه مدت یا جزای نقدی محکوم شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مقصر باشید ، بعد از رسیدگی به پرونده ، قاضی میتواند تا 3 سال حبس صادر نماید و به احتمال زیاد شامل تخفیف یا تعلیق مجازات خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شش ماه تا سه سال زندان داره ولی دادگاه معمولا اجرای مجازات حبس را معلق می‌کنه و زندان نمی روید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر مقصر شناخته شوید باید خسارات خودرو و دیه را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مقصر شناخته شوید باید خسارات خودرو و دیه را پرداخت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مقصر شناخته شوید باید خسارات خودرو و دیه را پرداخت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید خسارت خودرو و دیه را در صورت اثبات تقصیر بپردازید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سابقه نداشته باشید جریمه نقدی اعمال میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت اثبات تقصیر خسارت ودیه باید پرداخت گردد و امکان حبس نیز وجود داردکه شامل تعلیق و تخفیف خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که سابقه کیفری نداشته باشید تخفیف داده می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معمولا مقداری از حبس تعلیق می شود یا تبدیل به جزای نقدی می شود