مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر معتاد

سلام 23سالمه الان 1سال ازدواج کردم یکماه از عروسی گذشته فهمیدم همسرم معتاد حشیش و ماریجوانا و ناس حتی بعضی وقتا داروی متادون میخوره، هر بار دعوامون میشه میگه ترک میکنم ولی بازم برمیگردم میکشه ، الانم ازش ناامید شدم پدرش باهاش حرف زد گفت باشه ترک میکنم ولی من میدونم تو خونه نمیتونه ترک کنه، سرکار هم میره ولی خیلی اذیت شدم از اعتیادش، الان چکار کنم بمونم یا طلاق بگیرم؟ راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام به یکی از شعبات جمعیت احیای انسانی کنگره 60 مراجعه کنید