مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر معتاد

سلام من خانومی27ساله هستم با دوتا پسر7ساله و4ساله همسرم به شیشه اعتیاد داره رفتار عجیب میکنه تو خونه مصرف میکنه الان 3روزه نخابیده تا حرف میزنم تهدید میکنه .چجوری باید اقدام کنم برای طلاق ایامیتونم برم یه شهر دیگه پیش مادرم اینا اونجا کارمو انجام بدم؟!میره دمه مدرسه بچه رو‌میبره چکار کنم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله دادخواست طلاق در محل اقامت زن قابل رسیدگی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از حالات ایشان و مصرف موارد توسط ایشان ویدئو های چند ثانیه ای به صورت مخفی بگیرید و به شهر محل سکونت مادرتان رفته و از آنجا اقدام به طلاق نمایید
حضانت فرزند 4ساله تان با شماست و در خصوص حضانت فرزند دیگر تان می توانید اقدام نمایید و عدم صلاحیت پدرشان را ثابت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است اول از طریق دادستانی به کمپ معرفی کنید و با هماهنگی و نامه دادستان و با مامور تحویل کمپ بدهید و سپس دادخواست طلاق بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
زوجه میتواند از شهر محل اقامت خود دادخواست اقامه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می توانید وکیل بگیرید و تمام امور خود را به وکیل بسپارید حضانت فرزندان با شما می باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر میتونید وکیل بگیرید اگر نه اقدام کنید تا رسیدگی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید از شهر دیگر اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌تواند در محل زندگی خویش دادخواست طلاق را به ثبت برساند و ان دادگاه صالح به رسیدگی است.
لکن به صرف آنچه در سوال آمده امکان طلاق وجود دارد
وانگهی، در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و....