مشاوره حقوقی رایگان - طلاق، آیا همسرم میتواند طلاق بگیرد؟

خسته نباشید. من زوج هستم. خانم بنده به بهانه اعتیاد مدتی است که خانه را ترک کرده و در منزل پدری به سر میبرند. بنده زندگی نسبتا مرفه و دارای شغل کارمندی رسمی، خانه، ماشین و باغ و ویلا و... هستم. در طول مدت این پانزده سال زندگی مشترک حتی یکبار هم با صدای بلند با همسرم صحبت نکردم. اصلا اهل فوش و ضرب و شتم نیستم. آبرویی نسبی دارم و علاوه بر زندگی شرافتمدانه نویسنده چندین جلد کتاب و همچنین یکی از فعالین فرهنگی منطقه میباشم. اعتیاد بنده به شهادت شهود اصلا مضر نیست و هر چه خانواده ام اراده کرده باشد برایشان تامین کرده ام. حال سوال من این است که خانم بنده میتواند از من طلاق بگیرد و مهریه هم بگیرد؟

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
مهریه حق قانونی زن هست و میتواند مطالبه کند و در خصوص طلاق اعتیاد شوهر یکی از موارد عسروحرج می باشد و درصورتی که زوجه اثبات کنند که اعتیاد شما زمینه عسر و حرج ایشان را فراهم کرده می توانند طلاق بگیرند .برای اطلاع بیشتر به ماده 1130 قانون مدنی مراجعه کنید.و در صورت امکان وکیل بگیرید.