مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت فرزند

باسلام
پسرم بعد طلاق نزد همسر سابقم بوده و هست بعد از گذاشت 2ماه از طلاق به رفتارهای همسر مشکوک و با تعقیب فهمیدم با شخصی ارتباط دارد ولی ایشان زیر بار نمیرفت تا اینکه یه شب وقتی پسرم را از ایشان گرفتم و با زیر نظر گرفتن خانه مجردی ایشان متوجه شدم شخص مورد نظر مراجعه کرد به خانه ایشان و بعد نیم ساعت با دایی و پسر دایی خانوم وقتی در راه باز نکردن به زور و شکستن در وارد خانه شدیم ولی هیچ کدام اعتراف به رابطه نشدن ‌ارتباط را کاری خواندن بعد از اون 110 و صورت جلسه پاسگاه پدر این خانوم از ترس آبرویش رضایت داد و من صورت جلسه پاسگاه را دارم میخوام بدونم با این مدرک میتونم حضانت فرزندم را از این خانوم بگیرم؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

احتمالا با کمک وکیل و با در نظر گرفتن شرایط شما و همسر سابقتان موفق شوید.