مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وعرض خسته نباشید
حدود 2سال پیش قبل از عید 95 ما یک ماشین پیکان و با یک ماشین کلاسیک شورلت نوا معامله کردیم...و در معامله 7 میلیون بدهکار شدیم که در مقابل بدهی 7میلیون سفته دادیم...ولی بعداز 3روز از معامله پشیمون شدیم و خواستیم ماشین و پس بدیم و ماشین خودمون و بگیریم ولی آقای طرف معامله قبول نکردن و تا بعداز عید فرصت دادن ما پول و بهشون بدیم ولی بعداز عید به شورا رفته بودن و ادعا کرده بودن ماشین رو به ما امانت دادن و بعداز 2_3ماه بعد هم ماشین و دزدیدن ..‌ و رو سفته ها اقدام کردن
بعد از دوماه خودشون ماشین و به کلانتری بردن و ادعا کردن که ماشین و ما بهشون دادیم و گفتن که ما به دروغ اعلام سرقت کردیم...با توجه به اینکه ما با ایشون قرارداد بستیم ولی قراردادو به ما ندادن به بهانه ی بدهی که ما به ایشون داریم اگه امکان داره مارو راهنمایی کنید چطور حقمون و از این آقا بگیریم

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

با سلام. آگه معامله را. در حضور شهود انجام داده اند میتوانید با معرفی شهود به دادگاه. میتوانید به حق حقوق. تان برسید آگه قراداد در دست شما نیست

یک وکیل

اگر ماشینی که خریداری کرده اید را می خواهید با شهادت شهود و با استناد به سفته ها به عنوان رسید پرداخت ثمن معامله دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو بدهید.

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

با سلام اگه شهود داشته باشيد ميتوانيد اثبات كنيد خريد و فروش را