مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل معلم در رشته غیر مرتبط

سلام، وقت بخیر. من دبیر ریاضی هستم و قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی که غیر مرتبط با رشته خودم هست دارم. طبق قانون به دلیل تعهدی که دارم ممکن نیست. اگر باقی تعهدی که دارم را به صورت مالی تسویه کنم، امکان ادامه تحصیل خواهم داشت؟
دوره ی آموزشی سربازی طبق گفته ها برای ورودی های 92 دانشگاه فرهنگیان لازم نیست.
ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

ادامه تحصیل معلم در رشته غیر مرتبط ادامه تحصیل معلم در صورت تعهد خدمتی