مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم دیه

با سلام. درمورد تقسیم ديه به چه صورت بین همسر اولیادم و فرزندان به چه صورت تقسیم ميشود. اول یک چهار شوهر از مبلغ کل کم میشود بعد مابقی بین پدر مادر فرزندان یا اول از مبلغ کل بین شوهر و پدر مادر و مابقی بین فرزندان

پاسخ ها :

سعید شفیعی پور

سعید شفیعی پور :

سلام در تقسيم ارث ابتدا سهام صاحبان فرض از تركه خارج و باقيمانده آن بين ساير ورثه كه به قرابت ارث مي بردند تقسيم مي گردد . در فرض سوْال ابتدا سهم همسر و در صورت زنده بودن پدر و مادر سهام آنان و سپس باقيمانده بين فرزندان به نسبت سهام تقسيم مي گردد .

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

سهم هر کس مشخص است و اول دوم ندارد.