مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

با سلام
من 10 سال پیش سیم کارت ایرانسل از اپراتور خریدم و سیم کارت از اول به نام خودم بوده
چون تو تلگرام کانال پربازدید داشتم
فردی بدون اطلاع و رضایت بنده از استان دیگری اقدام به تغییر مالکیت سیم کارت کرده
و بعد تغییر مالکیت و ورود به شبکه های اجتماعی از دوستان و آشنایان قصد اخاذی داشته
بعد از شکایت اپراتور اعلام کرده فردی که سیم کارت بنامش انتقال پیدا کرده ادعا کرده سیم کارت مورد استفاده ایشان بوده و به همین خاطر با تغییر مالکیت موافقت شده
در حالی که از همون اول سیم کارت بنام خودم بوده و فعال و رو کارت مغازمم بوده و حتی موقع تغییر نام حدود 50 هزار تومن شارژ هم داشته
و بعد از شکایت این فرد دوباره بدون اطلاع و حضور من سیم کارت رو بنامم برگردونده
استعلام از ایرانسل گرفته شده و مشخص شده مدت 8 ماه سیم کارت در اختیار ایشون بوده و علاوه بر تهدید به اخاذی دچار خسارت مالی شده ام
پرونده به استان مربوطه فرستاده شده ولی مختومه اعلام شده
دوباره میخوام شکایت کنم
الان بهتره از اپراتور شکایت کنم یا فردی که بنامش زده ؟
آیا شکایتم راه به جایی میبره یا دوباره مختومه میشه ؟
در ضمن کل اسکرین شات تهدیدات و استعلام ایرانسل ک تغییر مالکیت و زمان و مکانش رو تایید میکنه داخل پرونده موجود بوده
همچنین اپراتور اعلام کرده کارمندی که تو نمایندگی که این تغییر مالکیت رو انجام داده رو اخراج کرده
لطفا راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما هم از شخص سواستفاده کننده و هم از اپراتور اخراج شده شکایت کنید در دادسرا

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در صورتی که مدارک مورد اشاره بعد از ررسیدگی به پرونده به دستتان رسیده می توانید علیه اپراتور (کارمند اخراجی) و کسی که سوء استفاده کرده شکایت کنید . البته برای تعیین عنوان دقیق اتهام و سایر موارد حتما از کمک یک وکیل بهره ببرید.