مشاوره حقوقی رایگان - وام روستایی بنیاد مسکن

سلام. من ساکن شهر هستم ولی زمینی در یکی از روستاهای نزدیک شهر خریده‌ ام که در محدوده و جزء طرح هادی روستایی است و زمین های اطراف هم ساخته شده است. قصد دارم در آن جا به کار دامداری بپردازم و شاید همیشه نه ولی گاهی هم لازم است آن جا سکونت داشته باشم ولی فعلا ساکن آن روستا نیستم.
خواستم بدونم آیا قانونا این وام روستایی بنیاد مسکن به ما تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

وام روستایی بنیاد مسکن وام بنیاد مسکن وام