مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست تجدید نظر خواهی

سلام.
من در دادگاه بدوی حکم گرفتم اما در دادگاه تجدید نظر به دلیل خارج از مهلت 20 روزه بودن دادخواست ابتدایی قرار رد دادخواست صادر کرده است. آیا امکان تجدید نظر دوباره و یا دادخواست دوباره وجود دارد یا خیر؟ دادگاه تجدید نظر از حیث شکلی و ماهوی هیچ نظری نداده و فقط به دلیل خارج از مهلت بودن اقدام به صدور قرار رد درخواست داده است .

پاسخ ها :

رد دادخواست تجدید نظر خواهی تجدید نظر خواهی خارج از مهلت قانونی تجدید نظر خواهی