مشاوره حقوقی رایگان - به روزرسانی قیمت زمین

باسلام
زمینی که 6 وارث دردادگاه علیه شهرداری دعوا مطرح کردند توسط کارشناس دادگستری در تجدیدنظر حق شناخته شد و هزینه دارسی به 6 نفر ابلاغ شد ولی فقط یک نفر نسبت به سهم خود ، هزینه دارسی پرداخت کرد و رای حقانیت گرفت و برای بقیه وراث قرار رد دادخواست به علت عدم واریز هزینه دادرسی صادر شد، باتوجه به اینکه رای دادگاه بدوی بی حقی بوده و دردادگاه تجدیدنظر فقط یکی از وراث که هزینه دارسی را پرداخت کرده رای محکومیت شهرداری را گرفته، آیا بقیه وراث دوباره میتوانتد دعوا را مطرح کنند(باتوجه به اینکه رای بدوی بی حقی بوده) یا امر مختومه محسوب میشود؟
نکته اینجاست که گفته میشود چون رای دادگاه بدوی بی حقی بوده و در تجدیدنظر هم رای بدوی شکسته نشده و فقط قرار رددادخواست داده شود، آخرین رای قطعی یعنی بدوی که بی حقی است ملاک است و امر مختومه است ولی حقی مشترک با منشا مشترک درمیان است و این بامفهوم امرمختومه در تضاداست
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.