مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مرجوع کردن کالا در خرید اینترنتی

با سلام. اگر من یک لباس از یک آنلاین شاپ خریداری کنم که قسمتی از چاپ آن سفید باشد و نگرفته باشد و ارسال کننده دقت نکرده و فرستاده هزینه پست ارسال و ارجاع به عهده کی هست؟ فقط هزینه ارجاع مسئله نیست و هزینه ارسالی که از جیب من رفته هم مهم هست؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

قانونا در صورت معیوب بودن کالا هزینه مذکور با فروشنده هست