مشاوره حقوقی رایگان - فاصله خدمتی

با عرض سلام. بنده كارمند رسمي دانشكده هواپيمايی كشوري، جانباز و داراي مدرک فوق ليسانس مرتبط شغلي هستم كه در سال 99 درخواست بازنشستگي با 31 سال سابقه خدمت نمودم. ابلاغ بازنشستگي دانشكده در مورخ 99/8/8 صادر و از خدمت خارج شدم. لكن پس از دو ماه و نيم متوجه شدم سازمان بازنشستگي به دليل عدم قبول حكم كارگزيني سال 99 دانشكده كه در آن افزايش 50 درصد حقوق اعمال شده بود، موافقت ننموده است و درخواست مدارک قانوني موجه نموده است. ( علت عدم موافقت اين بود كه سازمان بازنشستگي اين حكم را مشمول دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي نميدانست ) و ضمن آن كسورات بازنشستگي بدو خدمت اينجانب كه به صورت خريد خدمت بودم به سازمان بازنشستگي واريز نگرديده بود. به همين دليل اينجانب از مورخ 21 دي ماه 99 با استناد به تبصره ماده 103 قانون مديريت خدمات كشوري درخواست ادامه كار و لغو ابلاغ بازنشستگي نمودم كه هيچ گونه جوابي از دستگاه دريافت ننمودم و پس از چهار ماه مكابته سرانجام با نامه وزير راه و شهرسازي به خدمت برگشتم. نامه كم لن يكن نمودند بازنشستگي از طرف دانشكده به سازمان بازنشستگي ارسال و به صورت شفاهي اعلام نمودند كارت حضور در محل كار را از تاريخ 1400/2/7 بزنم و قرار شد براي من حكم صادر شود و به خدمت ادامه دهم لكن هنوز حكم صادر نشده و دستگاه نميداند فاصله خدمتي اينجانب را چی كار كند و از چه تاريخي حكم صادر كند.
آيا اين فاصله خدمتي حقوق به اينجانب تعلق ميگيرد؟ از چه زماني؟ به استناد چه قانوني؟ با تشكر از لطف شما خواهشمندم اينجانب را راهنمايي فرماييد.

پاسخ ها :

احتساب فاصله خدمتی فاصله خدمتی