مشاوره حقوقی رایگان - فاصله خدمتی

با سلام و احترام اینجانب بهمن ماه 70 وارد تربیت معلم شدم و بهمن 72 فوق دیپلم گرفتم ولی تا دوم مهر 73 فاصله خدمتی خوردم که جزء سوابق بنده حساب نشده آیا با مراجعه به دیوان و طرح شکایت میتوان این 8 ماه جزو سابقه محسوب میشود. کجا باید مراجعه کنم ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بنا به درخواست شما در سایت دادراه لطفا جهت یک مشاوره حقوقی دقیق تر ، درخواست مشاوره تلفنی نمائید تا بهترین و مناسب ترین راهکارهای قانونی به شما ارائه شود. با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری