مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سربازی

با سلام و خسته نباشید. من در حال حاضر سرباز هستم و با توجه به تمام شدن مدت خدمت قانونی دفترچه بیمه و حقوق من قطع شده است. الان در اضافه خدمت سنواتی هستم و میخواستم بدونم که قانونی وجود دارد که کارفرما موظف باشد در هر صورت و در هر شراطی کارگر رو بیمه کند یا نه؟ کارفرمای من به طور مستقیم چه شخصی هست؟ ارتش یا یگان خدمتی و یا نیروهای مسلح؟ در ضمن حقوقی به من تعلق میگیرد یا خیر و اگر تعلق میگیرد باید بعد از اتمام خدمت واریزی ها رو برگردونم یا نه؟
(یگان خدمتی من هم پاسخگو نیست.) با تشکر از وکلای زحمت کش و کار درست

پاسخ ها :

حقوق سربازی بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازی سربازی