مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو با برگ سبز

سلام، وقت بخیر. من 3 سال پیش ماشینی از شخصی که ماشین به نام او نبود و گفت به نام دوستم هست خریدم و مبلغی رو پرداخت کردیم و مقدار دیگر قرار شده بعد از این که صاحب ماشین رو آورد پرداخت بشود. اما برای چک اقدام کرد و بعد از اون جواب ما رو نداد و ما کارت ماشین و سند ماشین رو گرفتیم اما دیگر جواب نداد و قرادادهای قبل رو هم به ما نداد. اما صاحب برگ سبز ماشین رو پیدا کردم و برگ سبز ماشین به نام من شد و سند ماشین رو دارم و سند ماشین به نام شخصی دیگر هست و پلاک ماشین بعد از اون به نام یک نفر و بعد به نام من شده است. پرسیدم با توجه به‌ این که من مبایعه نامه های قبلی رو ندارم اما برگ سبز ماشين به نام من هست، چطور میتونم برای سند زدن ماشین اقدام کنم؟ اگر نیاز به شکایت هست از کی و کجا شکایت کنم؟ من اهواز هستم و ماشين رو از دزفول گرفتم.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

از طریق دادگاه حقوقی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید فقط اسامی ایادی ماقبل راهم اعلام کنید کافیست