مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو با برگ سبز

سلام. من سال 96 یک 206خریداری کردم و همون موقع وکالت تعویض پلاک رو گرفتم. الان برگ سبز و پلاک به نام من هست ولی میخواستم ماشین رو پارسال بفروشم و طرف سند رو گم کرد. رفتم شکایت الزام به تنطیم سند کردم و قاضی گفتند که همین برگ سبز برای انتقال سند کافی هست ولی میخواهم ماشین رو بفروشم خریدار میگوید هسند قطعی بزنیم. آیا میتونم این کار رو انجام بدهم؟
این حکم قاضی یعنی این که دیگر نیازی نیست صاحب قبلی به من وکالت بدهد یا سند به نام من بخورد؟
سند رو گم کرده و سند کمپانی رو هم دارم.

پاسخ ها :

انتقال سند خودرو با برگ سبز انتقال سند قطعی خودرو مفقودی سند خودرو سند خودرو خودرو