مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت تهمت

با سلام.
خواهر شوهر بنده بعد از ده سال هنوز در زندگی ما دخالت میکند و باعث اختلاف و جدایی ما گردیده است. به طوری که آخرین بار وارد زندگی مشترک ما شد و باعث بیرون کردن بنده از زندگی مشترک گردید و به من حمله کرد و با من کتک کاری کرد و روی تخت انداخته و من که مشغول فیلم برداری بودم گوشی رو از دست من گرفت و میخواست من رو خفه کند که من برای رهایی، دست او را محکم گاز گرفتم تا من را رها کرد. الان با بسیاری موارد از من و خانواده ام به طور غیر واقعی شکایت کرده و تهمت های ناروایی من جمله تجاوز و ... وارد کرده است و اصرار دارد فیلم دارد که علنا چیزی ندارد. چطور میشود عدم اثبات ادعا های وی اعاده حیثیت کرد؟
آیا ارزش درگیری با چنین آدمی دارد؟ جرم این دروغ ها و افترا ها چی میتواند باشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شخصی تهمتی دروغین ، به دیگری بزند و در دادگاه. نتواند ادعای خود را ثابت نماید ، طرف مقابل می تواند شکایت کیفری افترا را بر علیه ایشان مطرح نماید البته به شرطی که. ...