مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ اپارتمان

در عدم پرداخت شارژ آپارتمان نوع شكايت كيفرى يا حقوقى ميباشد؟

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

سلام شکایت حقوقیز ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مدیر ساختمان اخطار به پرداخت شارژ معوقه و سپس میتوان از طریق اجرا ثبت اقدام نمود

یوسف سمیعی

یوسف سمیعی :

استان :

با سلام دوست گرامی برای مطالبه شارژ بایستی دادخواست حقوقی مطالبه وجه تقدیم نمایید که معمولاً شوراهای حل اختلاف محل وقوع ساختمان صلاحیت رسیدگی دارند مگر آنکه رقم بدهکاری بیشتر از 20 میلیون تومان باشد. اگر بتوانید با تشکیل مجمع و تصویب اساسنامه برای ساختمان خود و پیش بینی شرط داوری می توانید بهتر ساختمان خود را مدیریت نمایید.