مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل اعتیاد همسر

سلام و عرض خسته نباشی خدمت شما. شوهر من اعتیاد به مواد مخدر هرویین و شیشه داره و اخلاقش خیلی بد و پرخاشگر و یه دختر 4 ساله دارم میخوام برم شکایت کنم درخواست طلاق بدم خانوادش هم بهش اسرار کردند ببرندش کمپ ترک ولی گوش نمی کنه یک ساله و بیکاره سرکار نمیره یکم پس انداز داشته خرج کرده الانم تصمیم گرفتم برم شکایت کنم در خواست طلاق بدم ولی میخوام دخترم پیش خودم بمونه تا آخر؟ میخواستم راهنمایی کنید چیکار باید بکنم..دست بزن هم داره چند بار تا حالا کتکم زده افسردگی پیدا کردم ؟؟ازتون خاهش دارم راهنمایم کنید ببینم چیکار باید بکنم متشکر...

پاسخ ها :

سیدرضا رضوی

سیدرضا رضوی :

سلام شما میتونید طلاق بگیرید و دخترتونم پیش شما باشه مشکلی نیست